Om OceanAdventures Dykkercenter

50120.aiOceanAdventures Dykkercenter er et certificeret 5 stjernet PADI-Divecenter, hvilket betyder vi kan tilbyder internationale anerkendte dykkercertifikater. Vi tager kun små hold og gør derved din oplevelse med Lillebælt sikker, unik og personlig – alt sammen selvfølgelig sammen med vores professionelle og kompetente dykkerinstruktører.

 

Vi vælger at kalde os et ”lokal” dykkercenter og specialisere os i lokale dykkerturer i Lillebælt, Snævringen og på Sdr. Stenderup halvøen. Du vil i vores 300m2 store dykkercenter finde en udstyrs sektion med et stort udvalg fra forskellige producenter som SEAC, AQUALUNG, APEKS, URSUIT, SCUBAPRO mfl. Du kan evt tage en tur i butikken på dette link HER

 

Hos OceanAdventures Dykkercenter tilbyder vi nok Sønderjyllands mest unikke PADI kurser, hvor små hold, personlighed og fleksibilitet er noget vi elsker at tage vare om. Vi mener stærkt at der er meget mere i et PADI kursus end “bare” at lære at dykke, derimod garantere vi en unik oplevelese med Lillebælts farvand.

 

Vi tro på at havet er jordens puls og vil derfor lære dig, som komne dykker, at værne om livet under overfladen. Med andre ord udanner og certificerer kun, hvis vi selv er tilfredse med resultatet og at vi i god tro kan sende glade, trygge og beviste dykkere afsted. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker flere informationer om vores PADI kurser, så er du velkommen til at kontakte os, sådan vi sammen sikre dig, de bedst mulige oplevelser og kurser.

 

11-09-29 greenstarLOGO finalOceanAdventures kan også stolt fremvise at vi har modtaget PADI’s GREEN STAR AWARD for at drive en grøn virksomhed.

Vi er Danmarks eneste Green Star center, hvilket vi er rigtig stolte af. Hos OceanAdventures tænker vi over vores påvirkning – men gør du også det? Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej. Hos OceanAdventures arbejder vi med et “GIVE BACK” princip, hvilket betyder at vi tænker over vores påvirkning af miljøet og giver igen I form af formidling, undervisning, oprydninger, miljøkampagner, donationer, conservation-projekter, AWARE-arrangementer og meget meget mere. Hos OceanAdventures er vi engageret i bevaring og viser stort hensyn til det maritime miljø. I anerkendelse og påskønnelse af vores bevaring initiativer og indsats for at reducere vores miljømæssige fodaftryk af vores virksomhed fik vi tildelt GREEN STAR prisen.

 

KONTAKT OPLYSNINGER:

Web: www.oceanadventures.dk

Mail: kontakt@oceanadventures.dk

Tlf: +45 75 50 37 30¨

 

ÅBNINGSTIDER I BUTIKKEN:

Mandag : 10:00 – 17:00

Tirsdag  : 10:00 – 17:00

Onsdag  : 10:00 – 17:00

Torsdag  : Kursus- & dykkerdag

Fredag    : 10:00 – 17:00

Lørdag    : 10:00 – 14:00

Søndag   : LUKKET